Τι κάνουμε
Γιατί Qbus? & FAQ
Λόγια Πελατών
Διακόπτες & Οθόνες Αφής
Qbus Cloud & Web Server
Υλικά πίνακα
Εγκατάσταση
Movies Qbus
Σεμινάρια
Είστε εδώ: Stand-Alone & προσφορές
Downloads & Manuals
Επικοινωνία, Εργα
Προσφορές Υλικών : | Stand Alone | Plug & Play | Airbnb |
Δεδομένης της εξαιρετικής ευκολίας ελέγχου αλλά και της ευκολίας τοποθέτησης που παρέχει το σύστημα Qbus σε διαμερίσματα βραχυχρόνιας διαμονής τύπου airbnb αλλά και σε Ξενοδοχειακές μονάδες έχουμε φτιάξει και προσαρμόσει στις ανάγκες σας πακέτα λύσεων ώστε το κόστος να είναι σε πλήρη έλεγχο από εσάς.
Ελέγχουμε ΟΛΑ τα κρίσιμα στοιχεία στην Ξενοδοχειακή μονάδα σας, το διαμέρισμα airbnb σας.
Μπορείτε να τα ελέγχετε τοπικά ή/και μέσω Qbus cloud (θέτω max-temp, κλειδώνω, ανοίγω κτλ) απλά και εύκολα απο την Reception, το σπίτι σας, το laptop σας.
Πολύ απλά όταν θέλουμε να περιορίσουμε το αρχικό κοστολόγιο, προμηθεύεστε μόνο τα Qbus ρελέ & διαλέγετε οποιοδήποτε συμβατικό διακόπτη τύπου push button.
Πλέον τα υλικά ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ μπορούν να αναλάβουν απλές λειτουργίες. Φώτα, dimmers 230V, dimmers 1-10V, ρολά, όλα τα φώτα on/off και όλα τα ρολά/τέντες επάνω/κάτω.
Το κοστολόγιο περιορίζεται σαφώς κάτω από τα € 1.000 για ένα μεγάλο δίπατο σπίτι.
Στο άμεσο ή μακρινό μέλλον χωρίς καμμία παρέμβαση στις ηλεκτρολογικές γραμμές υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του συστήματος σε πλήρη σύστημα bus απλά με την προσθήκη ενός internet ελεγκτή.

Λεπτομέρειες, συνδεσμολογία για τα υλικά Stand Alone μπορείτε να βρείτε εδώ:
Η εταιρεία μας διαμορφώνει διάφορα πακέτα έτοιμων λύσεων Plug & Play για διαφορετικών μεγεθών σπίτια !!!
Καλωδιώνουμε ηλεκτρολογικούς πίνακες Legrand με Qbus υλικά αυτοματισμού & σας τους παραδίδουμε έτοιμους συνοδευόμενους με τους Qbus διακόπτες του πακέτου.
Αφήνουμε περιθώριο στο πίνακα για να τοποθετήσει ο ηλεκτρολόγος σας τις υπόλοιπες συνήθεις ηλ/κές ασφάλειες (κεντρική, κουζίνας, θερμοσίφωνα κτλ) & το μόνο που έχει να κάνει είναι ...να ρευματοδοτήσει.
SiteMap // Frequently Asked Questions