Εγκατάσταση Qbus.

Qbus Support

Η εγκατάσταση κάθε συστήματος bus προϋποθέτει διαφορετικού τρόπου ηλεκτρολογική καλωδίωση από αυτή της συμβατικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις από τον ηλεκτρολόγο για την καλωδίωση του συστήματος Qbus.
Επιλεγμένος από εσάς ηλεκτρολόγος, με απλές, γραπτές οδηγίες από εμάς προχωρεί στην καλωδίωση του κτιρίου σας με την λογική bus, τυχόν απορίες λύνονται άμεσα από τους μηχανικούς μας.

Η ήδη εγκατεστημένη βάση των 1.100+ συστημάτων, από το 2004 η σύνθεση της εταιρείας μας, αποτελεί πρόσθετη εξασφάλιση του πολύτιμου συστήματος σας.

Είμαστε κοντά σας από το 2004 στηρίζοντας κάθε αλλαγή, προσθήκη, βελτίωση που μας ζητάτε.

Το σύστημα συγκαταλέγεται στις πιο σταθερές και συμφέρουσες επιλογές στον χώρο.

Ενδεικτικά το βασικό κοστολόγιο σε ένα σπίτι της τάξεως των 120μ2 ανέρχεται περίπου στο ποσό των €2.000-2.500 σε νέες εγκαταστάσεις. Μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται τα bus υλικά πίνακα, όλοι οι διακόπτες, οι θερμοστάτες & έλεγχος θέρμανσης, σενάρια, software, το qbus cloud.
Μπορείτε να βρείτε εδώ Plug & Play έτοιμους προκατασκευασμένους πίνακες & να προτείνετε σε ηλεκτρολόγο σας.
Μπορείτε να βρείτε εδώ Stand Alone Range υλικά, bus-ready (επεκτάσιμα) για απλές λειτουργίες (πάνω-κάτω ρολά, φώτα) σε εξαιρετικές τιμές.
Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για δωρεάν κοστολόγηση του δικού σας συστήματος.

Για κάθε νέο συστήμα προσφέρουμε δωρεάν σχέδια πίνακα bus. Ο ηλεκτρολόγος σας έχει πλήρεις οδηγίες σύνδεσης υλικών πίνακα και εμείς είμαστε ήσυχοι πως όλα θα πάνε σωστά.

Qbus support 1

After Sales Support

Φυσικά το ακριβότερο σύστημα είναι άχρηστο εάν μετά απο μερικά χρόνια δεν μπορείς να βρείς άκρη για οποιαδήποτε προσθήκη, συντήρηση.
Εχουμε φτιάξει και προσαρμόσει διάφορα πακέτα προγραμματισμού ώστε το κόστος να είναι ξεκάθαρο & σε πλήρη έλεγχο από εσάς.
Εχουμε διαμορφώσει ετήσια πακέτα υποστήριξης, συντήρησης & επέκτασης εγγύησης του συστήματος σας ώστε να κοιμάστε ήσυχοι.
Είμαστε τόσο σίγουροι για την αξιοπιστία του συστήματος & προσφέρουμε έως και 10-ετή εγγύηση!

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή για εμάς.

Οι Αρχιτέκτονες Μηχανικοί & Διακοσμητές μας, θα ασχοληθούν με τον δικό σας χώρο και εφόσον είναι επιθυμητό θα παρουσιάσουν και θα προτείνουν ξεχωριστές λύσεις αυτοματισμών, φωτισμού, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η εταιρεία μας.