Προσφορές Υλικών : | Stand Alone Range | Plug & Play Packs | Airbnb Packs |
Πολύ απλά όταν θέλουμε να περιορίσουμε δραστικά το αρχικό κοστολόγιο, προμηθευόμαστε μόνο τα Qbus ρελέ διαλέγοντας οποιοδήποτε συμβατικό διακόπτη τύπου push button.

Stand Alone

Πλέον τα υλικά ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ μπορούν να αναλάβουν απλές λειτουργίες. Φώτα, dimmers 230V, dimmers 1-10V, ρολά, όλα τα φώτα on/off και όλα τα ρολά/τέντες επάνω/κάτω.
Το κοστολόγιο περιορίζεται σαφώς κάτω από τα € 1.000 για ένα μεγάλο δίπατο σπίτι.
Στο άμεσο ή μακρινό μέλλον χωρίς καμμία παρέμβαση στις ηλεκτρολογικές γραμμές υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του συστήματος σε πλήρη σύστημα bus απλά με την προσθήκη ενός internet ελεγκτή.
Λεπτομέρειες, συνδεσμολογία μπορείτε να βρείτε εδώ
Η εταιρεία μας διαμορφώνει διάφορα πακέτα έτοιμων λύσεων Plug & Play για διαφορετικών μεγεθών σπίτια !!!

Plug & Play προσφορές

Καλωδιώνουμε ηλεκτρολογικούς πίνακες Legrand με Qbus υλικά αυτοματισμού & σας τους παραδίδουμε έτοιμους συνοδευόμενους με τους Qbus διακόπτες του πακέτου.
Αφήνουμε περιθώριο στο πίνακα για να τοποθετήσει ο ηλεκτρολόγος σας τις υπόλοιπες συνήθεις ηλ/κές ασφάλειες (κεντρική, κουζίνας, θερμοσίφωνα κτλ) & το μόνο που έχει να κάνει είναι ...να ρευματοδοτήσει.
Δεδομένης της εξαιρετικής ευκολίας ελέγχου & τοποθέτησης που παρέχει το Qbus σε διαμερίσματα διαμονής τύπου airbnb αλλά & σε Ξενοδοχειακές μονάδες προσαρμόσαμε στις ανάγκες σας λύσεις ώστε το κόστος να είναι σε πλήρη έλεγχο.
Airbnb προσφορές
Airbnb προσφορές
Ελέγχουμε ΟΛΑ τα κρίσιμα στοιχεία στην Ξενοδοχειακή μονάδα σας, το διαμέρισμα airbnb σας.
Μπορείτε να τα ελέγχετε τοπικά ή/και μέσω Qbus cloud (θέτω max-temp, κλειδώνω, ανοίγω κτλ) απλά και εύκολα απο την Reception, το σπίτι σας, το laptop σας.
SiteMap // Frequently Asked Questions