Λόγια πελατών

Το πρώτο μέλημα μας είναι να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες & με το qbus μπορούμε να το έχουμε.
Δεν έχει σημασία εάν ο ηλ/γος σας έχει …συνταξιοδοτηθεί ή δεν βρίσκετε τον αρχικό εγκαταστάτη ή δεν έχετε τα αρχεία προγραμματισμού ή οτιδήποτε. Τα πάντα αποθηκεύονται στην SD card (ενσωματωμένη) & μπορούμε να κατεβάσουμε & παρέμβουμε, διορθώσουμε, επεκτείνουμε, αλλάξουμε οτιδήποτε.
Αυτό σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ επιλογές πελάτη, να μπορεί να φτιάξει ο ίδιος ή να καλέσει ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ να αλλάξει οτιδήποτε χωρίς να δεσμεύεται.
Πλέον, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Λόγια επαγγελματικών χώρων

Boutique Hotel: Ilya Botanic Suites, Ολοκλήρωση 2019.

Σε τέτοιες εποχές δεν μπορείς να μένεις πίσω από τις εξελίξεις. Θέλεις να έχεις τον έλεγχο, να κερδίζεις χρόνο και ουσία. Νιώθω άνετα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, απλό,λιτό αλλά και περιεκτικό συνάμα. Το έχω δει σαν παιχνίδι πολλές φορές και πειράζω διάφορες λειτουργίες για να δω πως ανταποκρίνονται και κάθε φορά διαπιστώνω ότι θέλω ακόμα περισσότερα να κάνω.
Δεν θα ξεχάσω εκείνη τη πρώτη συνάντηση στο υπέροχο αυτό νεοκλασικό κτίριο και την αμεσότητα του κ. Μανώλη. Αυτός ο συνδυασμός είναι που κάνει τη διαφορά.
Δημήτρης Ξυλαγράς | Ilya Botanic Suites | Αλόννησος

Δημήτρης Ξυλαγράς, 06/06/2021
Φαρμακείο “Κλαδούχος”, Ολοκλήρωση 2008, Upgrade 2018.

To 2008 έγινε η ανέγερση του κτιρίου του φαρμακείου Κλαδούχος στο Ξυλόκαστρο Κορίνθιας. Το σύστημα αυτοματισμού που χρησιμοποιήθηκε για τον φωτισμό ήταν το QBUS.
Από το 2008 έως το 2019 (11χρόνια) δεν έχει παρουσιαστεί κανένα απολύτως πρόβλημα.
Η εξέλιξη τη εταιρίας- φαρμακείο Κλαδούχος και η επιθυμία για εκσυγχρονισμό έφερε κάποιες αλλαγές προγραμματισμού αλλά και ανανέωση υλικών στον αυτοματισμό του QBUS. Ο ηλεκτρολόγος που είχε εγκαταστήσει το σύστημα συνταξιοδοτήθηκε.
Σε αυτό το σημείο να αναφέρω την άριστη συνεργασία της ΧΩΡΟΣ ΣΜ που ήρθε στον χώρο μας ανανέωσε το υλικό και έκανε νέο προγραμματισμό σύμφωνα με της νέες ανάγκες του φαρμακείου μας.
Τα πολύ καλά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν η γνώση αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση είναι στοιχεία που είναι ταυτόσημα με την εταιρία του κυρίου Μανώλη Καραγιάννη.
Με εκτίμηση,

Κλαδούχος, Φαρμακείο "Κλαδούχος", 29/12/2018
Κατάστημα PANDORA στην Πλάκα, ολοκλήρωση 2014.

Εχω εγκαταστήσει το σύστημα “έξυπνου κτιρίου” από την Qbus. Χρησιμοποιείται στο κατάστημα για τον έλεγχο φωτισμού των εκθεμάτων, για την απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω internet αλλά και σε διάφορα σενάρια λειτουργίας του καταστήματος.
Η εταιρεία ΧΩΡΟΣ ήταν άμεση σε όλες τις απαιτήσεις που είχαμε καθώς και το σύστημα της Qbus είναι εξαιρετικό στην λειτουργία και μας καλύπτει πλήρως στις ανάγκες μας.
Ο ιδιοκτήτης, Αναστάσιος Λαζαρίδης.

Αναστάσιος Λαζαρίδης, Κατάστημα PANDORA, 11/09/2017

Διαμερίσματα υψηλών προδιαγραφών προς ενοικίαση, Πεντέλη, ολοκλήρωση 2016.

Πέρυσι, το 2016 ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του έξυπνου σπιτιού Qbus στα 3 διαμερίσματα υψηλών προδιαγραφών (που η εταιρεία μας δημιούργησε προς ενοικίαση) στην Πεντέλη. Επιλέξαμε το σύστημα της Qbus καθώς η τελική του τιμή ήταν πολύ συμφέρουσα ως προς τον ανταγωνισμό. Το σύστημα ελέγχει φωτισμό, ρολά, σενάρια σε 3 διαμερίσματα & την Reception συμπεριλαμβανομένης ενδοδαπέδιας θέρμανσης με κεντρική αντλία καθώς και ελέγχει σενάρια πρόσβασης με τις access cards κάθε διαμερίσματος ξεχωριστά.
Όλα αυτά μπορούν να ελεγχθούν εκτός τοπικά από διακόπτες & οθόνη αφής αλλά & μέσω cloud και ξεχωριστούς κωδικούς πρόσβασης σε κάθε χρήστη σε κάθε διαμέρισμα.
Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το σύστημα Qbus, έχει διευκολύνει πολύ, είναι εύκολο και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Emfron Services Ltd, 12/11/17

Λόγια ιδιωτών, κατοικιών.

Μονοκατοικία στα Καλύβια Αττικής, Ολοκλήρωση 2008.

Είμαι κάτοχος του συστήματος Qbus της εταιρείας σας, από το 2008 , χωρίς κανένα παράπονο. Θέλω να σας δώσω τα συγχαρητήρια μου για την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση που είχαμε, από το συνεργάτη σας κ. Καραγιάννη Μανώλη, όταν πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε μια βλάβη στο σύστημα (από δική μας αμέλεια, καθώς είχαμε αμελήσει να κάνουμε το service του συστήματος στα 8 περίπου χρόνια που θα έπρεπε να είχε γίνει).
Ήταν Μ. Σάββατο και δυστυχώς μείναμε χωρίς φώτα.. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Καραγιάννη, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και ήρθε να ελέγξει το σύστημα τη Δευτέρα του Πάσχα, παρά την αργία της ημέρας. Διαπίστωσε τη βλάβη, και τρεις μέρες μετά, είχε πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση του εξαρτήματος με το κόστος να μην ξεπερνά την αρχική εκτίμηση του κ. Καραγιάννη.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία.. Συνεχίστε έτσι!!!!!

Γαζής Δημήτρης, 29/04/2022

Κατοικία σε Στερεά Ελλάδα, Ολοκλήρωση 2017.

Πριν από ένα μόλις χρόνο, ολοκλήρωσα την ανέγερση εξοχικής κατοικίας στον Θεολόγο (Φθιώτιδας). Πρόκειται για μονοκατοικία με καλές προδιαγραφές επιφάνειας 170 τμ. Ήθελα να μπορώ να ενεργοποιώ τα φώτα αλλά κυρίως να μπορώ να λειτουργώ τον καυστήρα ή τον θερμοσίφωνα του σπιτιού, πριν την άφιξή μου, ώστε να είναι το σπίτι σε θερμοκρασία χρήσης όταν το επισκέπτομαι. Ήθελα από το κινητό μου να μπορώ να ελέγχω όλα τα φώτα του σπιτιού ακόμα και όταν είμαι εκεί χωρίς να χρειάζομαι να σηκωθώ από την θέση μου. Ήθελα επίσης, οι διακόπτες και οι πρίζες να έχουν κάποια αισθητική. Τα βρήκα όλα στο σύστημα της qbus που έχει ένα εξαιρετικά εύχρηστο δικτυακό περιβάλλον (εφαρμογής qbus cloud) με απεριόριστες δυνατότητες και κυρίως να μου προσφέρει την οικονομία και ξεκούραση που αναζητούσα.
Ένα θερμό ευχαριστώ στον κ. Καραγιάννη για την επιλογή και την υποστήριξη που ακόμα και μετά από καιρό προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Με εκτίμηση, Δημήτρης Στεφάνου.

Δημήτρης Στεφάνου, 27/08/2018

Κατοικία στην Βόρεια Εύβοια, Ολοκλήρωση 2017.

Πριν περίπου 2 χρόνια όταν ξεκίνησα την κατασκευή μιας διώροφης κατοικίας για εμένα & την οικογένεια μου ήθελα ένα σπίτι λειτουργικό, άριστης ενεργειακής κλάσης και επειδή θα είχε πολλά φώτα και ρολά το έξυπνο σπίτι ήταν μονόδρομος.

Μετά από μια πολύ καλή έρευνα αγοράς ανάμεσα σε συστήματα KNX κατέληξα στο QBUS γιατί είχε την καλλίτερη σχέση τιμής και απόδοσης. Οταν γνώρισα και τον Μανώλη ο οποίος είναι εξαιρετικός επιστήμονας και πάνω από όλα πρόθυμος να σου λύσει οποιαδήποτε απορία ΠΕΙΣΤΗΚΑ.
Θα μπορούσα να γράψω σελίδες για τα πλεονεκτήματα του QBUS αλλά όποιος ενδιαφέρεται για το QBUS (τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση της εταιρείας) ευχαρίστως να επικοινωνήσει μαζί μου να του τα πω από πρώτο χέρι.
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την λειτουργικότητα και οικονομία που εξασφαλίζει το QBUS όπως και από την υποστήριξη της ΧΩΡΟΣ ΑΕ και πάνω από όλα από την υπομονή του Μανώλη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα !!!

Γιώργος Π., 09/03/2018

Κατοικία σε Ν.Σμύρνη, Ολοκλήρωση 2011, Upgrade 2018.

Το 2011 φτιάξαμε το σπίτι μας και τοποθετήσαμε το σύστημα qbus γιατί θέλαμε ένα έξυπνο και εργονομικό σπίτι. Το σπίτι μας λειτουργούσε άψογα ανοιγοκλείνοντας καθημερινά τα ηλεκτρικά ρολά του σπιτιού, αναβόσβηνε φώτα ρυθμισμένα σε χρόνους που του είχαμε ορίσει εμείς και γενικά ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι από την σταθερότητα του συστήματος.
Για αυτούς τους λόγους, το 2018 αποφασίσαμε να το αναβαθμίσουμε ζητώντας την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Χώρος.
Η ανταπόκριση ήταν άμεση και η αναβάθμιση του ελεγκτή με έναν πιο νέας τεχνολογίας μας έκανε το σπίτι μας ακόμα πιο “έξυπνο”. Ο τεχνικός που ανέλαβε την αναβάθμιση του συστήματος μας, ο Κος Μανώλης Καραγιάννης, προγραμμάτισε, αλλά και μας εκπαίδευσε στο νέο σύστημα qbuscloud από το οποίο μπορούμε πια να ελέγχουμε ότι έχουμε ορίσει μέσα στο σπίτι μέσω των κινητών μας, όπου και αν είμαστε.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση, την υπομονή, αλλά και την συνεχή στήριξη!!!
Γιώργος – Χριστίνα.

Γιώργος & Χριστίνα, 12/09/2018

Διαμέρισμα στην Παλλήνη, ολοκλήρωση 2012.

Εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται σε λειτουργία στο διαμέρισμα μας σύστημα “Smart Home” QBUS εγκατεστημένο από την εταιρεία ΧΩΡΟΣ.
Το σύστημα λειτουργεί αδιάλειπτα από την εγκατάσταση του και έχει εύκολο και αξιόπιστο χειρισμό. Κάποιοι αρχικοί ενδοιασμοί που είχαμε σχετικά με την ανταπόκρισή του σε διακοπές του δικτύου, διαφοροποίηση στην τάση και λοιπά σχετικά προβλήματα, διαψεύστηκαν καθώς δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
Προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα προγραμματισμού του από τον χρήστη, μέσω του λογισμικού που διατίθεται από την εταιρεία, για όποιον έχει την διάθεση να “αυτοσχεδιάσει” με την ηλεκτρολογική του εγκατάσταση (όπως εμείς…).
Το σύστημα έχει διευκολύνει την καθημερινότητα μας, θα το χαρακτηρίζαμε έως και διασκεδαστικό.
Τέλος όταν μετά από 5 χρόνια χρειαστήκαμε κάποια επιπλέον εξαρτήματα, η ΧΩΡΟΣ ανταποκρίθηκε έγκαιρα και τα υλικά ήταν διαθέσιμα άμεσα.

Ηλίας, 17/10/2017
Κατοικία στην Βάρκιζα, ολοκλήρωση 2013.

Ηθελα απλά, κατανοητά πράγματα χωρίς κάθε φορά να μπερδεύομαι με πολύπλοκες οθόνες για ένα φως ή ρολό. Αντιθέτως από το internet ήθελα να τα βλέπω όλα.
Είμαι απολύτως ευχαριστημένος γιατί απλά μπορώ να ελέγχω ότι θέλω και όταν ή αν χρειαστώ τότε από την οθόνη ή από το iPad τα έχω όλα.
Επίσης κάποια περίεργα (έως εντελώς περίεργα) πράγματα που είχα στο μυαλό μου αποδείχθηκαν πολύ απλά να εκτελούνται αυτόματα εάν το επιθυμώ.
Σας ευχαριστώ για όλα.

Γιώργος, 23/10/2013

Οροφοδιαμέρισμα στον Αλιμο, ολοκλήρωση 2012.

Την πρόταση για το σύστημα της Qbus μου την έκανε ο Αρχιτέκτονας μου το 2012.
Είχα κάποιες αμφιβολίες στην αρχή που διαψεύστηκαν όλες μετά την εγκατάσταση & λειτουργία του συστήματος Qbus. Το βασικότερο για εμένα είναι ότι όλα αυτά που είχαμε συμφωνήσει αρχικά έγιναν χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση ούτε λειτουργική ούτε οικονομική.
Κατά την πορεία μου προέκυψαν σημαντικά προβλήματα με τον κλιματισμό (άσχετα από το Qbus).
Με την βοήθεια του συστήματος που είχε ευτυχώς προβλεφθεί καλωδιακά στην ταράτσα μπόρεσα και βρήκα τρόπους να καλύψω τα προβλήματα με τον καλλίτερο και οικονομικότερο τρόπο.
Μπορώ να πω πως πολύ απλά τα ελέγχω όλα από τους διακόπτες, από τα σενάρια, από την οθόνη, από το κινητό μου & από το internet.
Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το Qbus όσο και την εταιρεία ΧΩΡΟΣ.

Ανέστης, 5/6/2015